Joost Bakker schilders

in Den Haag

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJoost Bakker schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Joost Bakker schilders
Van Speijkstraat 191
2518GA Den Haag

tel: 070-346 12 81

Extra informatie

Joost Bakker Schilderwerken is een schildersbedrijf gevestigd te Den Haag. Al ruim 100 jaar gaat ons schildersbedrijf mee met de tijd. Wij danken ons bestaansrecht aan de kwaliteit en duurzaamheid van ons schilderwerk en ons persoonlijk contact met onze cliënten. Wij werken gemiddeld aan zes projecten tegelijkertijd. Binnenschilderwerk wordt waar mogelijk voor de wintermaanden ingepland. Maar ook in de overige maanden zijn deze opdrachten welkom om het hoofd te kunnen bieden aan het grillige weer. Het buitenschilderwerk tussen april en oktober staat zo'n twee maanden vooruit al in de agenda. Wanneer plensbuien en onweer de schilders parten spelen, wordt de planning aangepast. Projecten met strakke startdata en deadlines krijgen voorrang, zodat altijd op tijd opgeleverd kan worden. Voor het gebruik van onze diensten en/of het opstellen van een offerte, kunt u ons telefonisch bereiken.

Specialiteit
  • Behang
  • Monumentale panden
  • Wandafwerking