Joost Bakker schilders
in Den Haag
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJoost Bakker schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Joost Bakker schilders
Van Speijkstraat 191
2518GA Den Haag

tel: 070-346 12 81

Extra informatie

Ieder zijn vak. Dit geldt natuurlijk ook voor schilderwerk. Er komt veel meer bij kijken dan een pot verf, een kwast en een ladder. Om een allround onderhoudsschilder te worden en te blijven, is een traject van vele jaren opleiden en begeleiden nodig. Een betrouwbaar team van 15 vakbekwame en bevlogen mensen, gekoppeld aan een sociale visie, vormt de duurzame basis voor ons bedrijf te Den Haag. Dag in dag uit, jaar in jaar uit, streeft Joost Bakker schilders in Den Haag met een niet aflatend enthousiasme naar tevreden klanten en hechten wij veel waarde aan duurzame relaties. Al vanaf 1907 ontleent Joost Bakker schilders uit Den Haag haar bestaansrecht door goed te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en ervoor te blijven zorgen dat de geleverde diensten in verhouding staat tot de geboden kwaliteit en prijs. Ik hoop dat deze website u een compleet beeld zal geven waarvoor Joost Bakker schilders te Den Haag staat. Wij zullen er alles aan doen om een jarenlange samenwerking te bewerkstelligen en te continueren. Joost Bakker schilders te Den Haag is sterk in het projectmatig afleveren van maatwerk. Daarnaast kan het bedrijf met veertien schilders ook grote opdrachten aan. De grote zelfstandigheid van het personeel maakt maatwerk mogelijk. Deze zelfstandigheid vloeit voort uit de werkmethode van het bedrijf; bij elke opdracht werken de schilders in een ander team en er is bewust geen leidinggevend kader geplaatst tussen schilder en opdrachtgever. Een van de schilders ter plaatse is het aanspreekpunt voor de klant. Joost Bakker Schilderwerken Den Haag heeft twaalf bedrijfsauto's tot zijn beschikking om gemiddeld zes projecten tegelijkertijd in en rondom Den Haag te kunnen uitvoeren. Het drukke verkeer deert ze niets, want de afstand tussen wonen en werken is meestal gering. De schilders zijn hierdoor voor de spits al op de plaats van bestemming.

Specialiteit
  • Schilderwerkzaamheden
  • Nieuwbouw Projectmatig maatwerk
  • Meerjaren onderhouds plan
  • Schilderwerk voor particulieren bedrijven en instellingen
  • Leveren
  • Aanbrengen wandbekleding
  • Leveren en aanbrengen glasvezelbehang