Koek & Reinders schilders

in Den Haag

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKoek & Reinders schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Koek & Reinders schilders
Tauber 7-9
2491 DB Den Haag

tel: 070-3856106

Extra informatie

Koek & Reinders schilders Den Haag
In 1921 richten de heren Koek en Reinders in Den Haag een schildersbedrijf op. Dat prille begin van een onderneming die al snel zou uitgroeien tot een gerenomeerde naam in Den Haag en omgeving.
Al voor de oorlog groeit Koek & Reinders schilders uit Den Haag tot één van de grootste schildersbedrijven in Nederland met circa honderdvijftig werknemers. In de naoorlogse jaren breidt het bedrijf zijn reputatie verder uit, onder meer met werkzaamheden aan het grote Stadhuis in Den Haag, de nieuwbouw van de Shell hoofdkantoren in Den Haag en Pernis en kazernecomplexen in heel Nederland. In de jaren vijftig komt de dagelijkse leiding in handen van Toon Finkelnberg. Ook hij weet gerenomeerde klanten binnen te halen, waaronder diverse overheidsinstellingen, het Congresgebouw, KPN-complexen ( voorheen PTT ) en enkele grote ziekenhuizen.

Restaratie paleizen
Van oudsher is Koek & Reinders schilders Den Haag sterk verankerd in Den Haag. Wij zijn vooral trots op de vele hoogwaardige onderhouds- en restauratiewerkzaamheden die wij in de loop der jaren hebben gerealiseerd aan tal van monumentale objecten. Daarnaast zijn wij uiteraard ook thuis in het reguliere kwaliteitsschilderwerk. Tot eind jaren vijftig vinden alle werkzaamheden plaats vanuit een kleine werkplaats in de Cornelis Speelmanstraat in de wijk Bezuidenhout. Nadat deze locatie moest wijken voor het Centraal Station, verhuist het bedrijf naar een modern bedrijfspand, nog steeds de huidige locatie van Koek & Reinders schilders Den Haag. In de daaropvolgende jaren vestigd de onderneming zijn naam definitief in de regio Den Haag. In 1979 draagt Toon Finkelnberg zijn bedrijf over aan een nieuw kaderteam. Eén van deze kaderleden is Jaap de Jongh, die tot op heden nog algemeen directeur is. Vanaf de jaren tachtig richt het bedrijf zich meer op restauratie, waaronder grootschalige schilderwerken in opdracht van de Rijksoverheid aan paleis Noordeinde, paleis Huis ten Bosch, de Raad van State, de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal, de Ridderzaal, de Trevezaal, het Mauritshuis en het Kabinet der Koningin. Tot op de dag van vandaag voert Koek & Reinders geregeld onderhoudswerkzaamheden uit aan deze beeldbepalende monumenten. Ook in de toekomst willen wij onze reputatie als hoogwaardige partner voor schilderwerken verder uitbouwen.

Regulier schilderwerk
Behalve in restauratie is Koek & Reinders schilders Den Haag thuis in het reguliere kwaliteitsschilderwerk. Tot de uitgebreide klantenkring behoren onder meer het Shell-hoofdkantoor, Aegon, Kinderdagverblijven van Triodus, Kloosterkerk, de Luthersche Kerk en de Grote en of St. Jacobskerk. Koek & Reinders schilders Den Haag werkt ook in opdracht van woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VVE’s en onderhoudsaannemers. Voor particulieren werkt de onderneming zowel rechtstreeks een onderhoudsplan uit dat geldt voor de duur van vijf of tien jaar.

Veiligheid en kwaliteit
Bij Koek & Reinders schilders Den Haag staat veiligheid hoog in het vaandel. Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en het bedrijf voldoet aan de Arbo-regelgeving. Ook op het op het gebied van kwaliteit komt Koek & Reinders schilders Den Haag in alle opzichten goed uit de verf. Dit wordt onderstreept door het kwaliteitskeurmerk van AF-erkende schilder. Ook in de toekomst willen wij ervoor zorgen dat wij als specialist in restauratie en reguleer schilderwerk bij u altijd een streepje vóór hebben!

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrot herstel
  • Glaswerken Window Care
  • Sigma Coating
  • Systeem Spuitwerken