Koek & Reinders schilders

in Den Haag

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKoek & Reinders schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Koek & Reinders schilders
Tauber 7-9
2491 DB Den Haag

tel: 070-3856106

Extra informatie

Koek & Reinders schilders uit Den Haag is een bedrijf dat vele kwaliteiten in huis heeft. Koek & Reinders schilders Den Haag is een erkend leerbedrijf. Koek & Reinders schilders uit Den Haag is werkzaam in onderhouds-, restauratie-, renovatie-, spuitwerken- en beglazingswerk. Koek & Reinders schilders is opgericht in 1921 en gevestigd in Den Haag. Koek & Reinders schilders Den Haag is gespecialiseerd in onderhoud van binnen- en buitenschilderwerk. Tevens doen wij houtrot herstel volgens het Window Care en Sigma Coating Systeem. Glaswerken maakt een klein onderdeel uit van onze activiteiten. Alle voorkomend spuitwerken voeren wij uit in onze eigen spuiterij. De werkzaamheden worden geheel volgens de eisen van de opdrachtgever uitgevoerd. Koek & Reinders schilders Den Haag heeft dan ook een zeer uitgebreid klantenbestand. Koek & Reinders Glas- en Schilderwerken uit Den Haag streeft er dan ook naar zijn klantenbestand te behouden en te vergroten.

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrot herstel
  • Glaswerken Window Care
  • Sigma Coating
  • Systeem Spuitwerken