Sibbing schilders

in Den Haag

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSibbing schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Sibbing schilders
Paulus Buijsstraat 33/A/D
2582CH Den Haag

tel: 070-3645297

Extra informatie

Meesterlijke schilders
Sinds de oprichting in 1921 staat Sibbing schilders garant voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Hierbij ligt de nadruk op een ambachtelijke manier uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. Iets dat tot uitdrukking komt in de verkiezing tot Sikkens Quality Painter en het lidmaatschap van de brancheorganisatie, de Koninklijke Fosag. Sibbings schilderwerk kan met name bewonderd worden in de regio’s Den Haag, Leiden en Delft. Alle werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van de AF-erkenningsregeling, het keurmerk voor de vakkundige schilder. Daarbij hebben alle schilders een erkende opleiding tot professioneel schilder gevolgd. Sibbing schilders, meesterlijke schilders Den Haag.
Een dame aan het hoofd

Meesterlijke schilders Den Haag
Sibbings enthousiaste schilders worden aangestuurd door meesterschilder en telg uit de derde generatie Mirella Sibbing. Het schildersvak is Mirella met de paplepel ingegeven. Zo stond zij als kleine dame al in de werkplaats van haar vader verfblikken te verzamelen. Sindsdien zag Mirella het voortzetten van het familiebedrijf als droom. Een droom die na het behalen van de titel meesterschilder, het Hbo diploma Bedrijfskader en jaren werkervaring werkelijkheid werd. Voor klanten is Mirella hun contactpersoon en draagt zij zorg voor een efficiënt verloop van de werkzaamheden. Mirella is lid van de Rotary Club Des Indes en reünist van studentenvereniging UVSV.

Kennisoverdracht van generatie op generatie.

familie-sibbingHet verleden van Sibbing schilders begint in 1921 met de oprichting door Nico Jacobus Sibbing. Zijn klanten bezocht hij nog per bakfiets en schilderen was ook toen een echt ambacht. Door de familie Sibbing zelf wordt deze periode gezien als het fundament van de onderneming. Het was tenslotte in deze tijd dat de kennis en kunde gericht op het schilderen van traditionele panden werd opgedaan. Een specialisme, iets waar veel bewoners van klassieke herenhuizen en panden over kunnen meepraten. Sibbing schilders, meesterlijke schilders Den Haag.

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Steenachtige ondergrond
  • Houtwerk Ijzerwerk
  • Kunststof
  • Wandafwerking
  • Herstellen waterschade
  • Kleur- & technische adviezen