E Steenbakkers schilders

in Geldrop

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Geldrop


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VE Steenbakkers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


E Steenbakkers schilders
Bogardeind 149
5664 ED Geldrop

tel: 040-7876545

Extra informatie

Welkom bij E Steenbakkers schilders te Geldrop.
E Steenbakkers schilders te Geldrop wordt gerund door 2 vakvrouwen. Lees ik dat nu goed, 2 vrouwen ….. Jazeker!! Net even iets anders als dat u gewend bent!
E Steenbakkers schilders te Geldrop is een traditioneel schildersbedrijf gevestigd te Geldrop dat haar oorsprong vindt in de jaren vijftig. Doordat we al ruim zestig jaar bestaan, van opa en oma, die naast het schildersbedrijf ook nog een eigen schilderswinkel hadden in de Sluisstraat te Geldrop, op vader op dochter hebben we een grote schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van glaszetten, schilderwerken en wat daar bij komt kijken. Wij leveren hierdoor een uitstekende kwaliteit schilderwerk tegen een betaalbaar tarief en daarbij voeren wij de schilderwerkzaamheden precies uit zoals met u besproken.

E Steenbakkers schilders te Geldrop staat voor Eveline Steenbakkers en Carina Struijk en wij zijn een van de weinige vrouwelijke schildersbedrijven in de regio Geldrop. Eveline en Carina zijn sinds 2007 actief als zelfstandig schildersbedrijf. Eveline heeft hiervoor de opleiding Sint Lucas te Boxtel gevolgd en met succes afgerond. Door deze studie en onze praktijk ervaring beheren wij alle takken van sport in de schildersbranche.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw ideale partner op het gebied van schilderwerken en glaszetten. Of u nu particulier, aannemer of VvE bent, wij texen/spuiten uw woonkamer, schilderen een complete nieuwbouw en zelfs complete staalconstructies behandelen is ons niet vreemd. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden aan verschillende soorten gebouwen en projecten zoals: monumentale panden, woningcorporaties, scholen, kantoren, nieuwbouw en renovatie.


Natuurlijk heeft E Steenbakkers schilders te Geldrop alle materialen en gereedschappen zelf in huis zoals steigers, spuitapparatuur etc. Door de nieuwste technieken in het schildersvak werken wij zeer efficiënt en flexibel, zodat wij uw opdracht zonder dat u daar omkijken naar heeft perfect uitvoeren van A tot Z.
Bent u benieuwd naar ons aanbod of prijsvoorstel, wij zullen voor u een passend voorstel doen voor elke schildersklus en het belangrijkste is het aanspreekpunt met Eveline Steenbakkers. Vanaf opname, berekening, uitvoering tot oplevering. Eveline en/of Carina zal tijdens de werkzaamheden alles zelf begeleiden en uitvoeren zoals bij opdracht is besproken en volgens de laatste kwaliteit- en veiligheidsnormen. Tevens zorgen onze vakkundige medewerkers samen met u voor een perfect eindresultaat.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert dan bent u bij schildersbedrijf E Steenbakkers schilderwerken te Geldrop gegarandeerd aan het juiste adres.