Van Gerven - Verhees schilders

in Geldrop

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Geldrop


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Gerven - Verhees schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Gerven - Verhees schilders
Baron van Tuyll van Serooskerkenstraat 2
5666 RH Geldrop

tel: 040-2853128

Extra informatie

Van Gerven - Verhees schilders is in 2000 gestart als ambachtelijk schildersbedrijf en bestaat uit de heren Ad van Gerven en Hans Verhees, beiden volledig gediplomeerd schilder. In de meer dan 35 jaar dat zij als medewerker van enkele gerenomeerde schildersbedrijven werkzaam zijn geweest, hebben zij een uitgebreide ervaring opgebouwd binnen alle facetten van het vakgebied en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materiaal-toepassing.
Het idee om als zelfstandig schildersbedrijf uit Geldrop te gaan opereren is deels ontstaan vanuit de overtuiging dat, ten gevolge van steeds toenemende werkdruk, scherpere concurrentie en veranderende maatregelen rond arbeidsomstandigheden, de kwaliteit van het geleverde werk niet altijd was zoals het zou moeten zijn.
Een tweede aspect is dat de vraag vanuit de markt naar kwalitatief hoogwaardig schilderwerk voor een betaalbare prijs steeds meer toenam.

Omdat Van Gerven - Verhees schilders te Geldrop in haar prijsstelling geen rekening hoeft te houden met torenhoge overheadkosten zoals grootschalige bedrijven die kennen, is er duidelijk sprake van een gezonde concurrentiepositie bij kleinschalige projecten en in de particuliere sector.
Mede omdat controleerbaarheid van de kwaliteit aanwezig is, is er sprake van een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.