Timmermans schilders

in Geldrop

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Geldrop


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VTimmermans schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Timmermans schilders
Hulst 37
5662 TC Geldrop

tel: 040 - 285 88 21

Extra informatie

Over Timmermans Schilderwerken
Als officieel erkend schildersbedrijf is Timmermans Schilderwerken al meer dan 20 jaar actief op het gebied van schilderwerk, behang- plafond- en wandafwerking. Timmermans Schilderwerken levert topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Door ervaring en nauwkeurige inzet bent u jarenlang verzekerd van zorgeloos comfort.
Keurmerk AF-erkend

Timmermans Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf en heeft het keurmerk AF-erkend. Dit betekent dat wij aan een aantal kwaliteitsnormen voldoen. Het geeft u de zekerheid zaken te doen met een degelijk en vertrouwd bedrijf. Wij verstrekken een duidelijke en complete offerte en werken volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent.
Door dit keurmerk staan wij voortdurend onder kwaliteitscontrole. Iedere klant ontvangt een vragenformulier waarmee de tevredenheid over de geleverde service en kwaliteit gecontroleerd wordt.
Indien u advies ter plaatse wenst dan is het mogelijk dat wij vrijblijvend bij u op locatie komen om u van advies te voorzien.