Nico Kool schilders

in Groningen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VNico Kool schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Nico Kool schilders
Osloweg 124
9723 BX Groningen

tel: 050 - 5420666

Extra informatie

Nico Kool Schilderwerken en Glasservice
Glasheldere producten en dekkende oplossingen voor uw bedrijf, pand en project.
algemene afbeelding Nico Kool is een begrip in Noord-Nederland als het gaat om schilderwerken en glasservice. We zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het uitvoeren van schilderwerken en beglazingen in nieuwbouw, onderhoud en renovatie is ons dagelijks werk!

Ons kantoor is gevestigd in Groningen. De organisatie bestaat uit meer dan 40 vakbekwame medewerkers en kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en advies op maat.
De projectmatige aanpak van opdrachten maakt ons tot een ideale partner, ook voor grootschalige schilderwerken en beglazingsprojecten. Met de aansluitende projectplanning en het logistieke management staan wij garant voor een tijdige oplevering en een hoogwaardig product.

Schilderwerken
Bij nieuwbouw en onderhoud van woning- en utiliteitsbouw. Kies hier voor meer informatie voor de zakelijke markt of voor schilderwerken voor particulieren.

Glasservice
Voor de levering en montage van alle soorten glas, glasschadeherstel, veiligheid en preventie en voor speciale glasprojecten. Kies hier voor meer informatie voor bedrijven of glasservice voor particulieren.