Van der Maar schilders

in Groningen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan der Maar schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van der Maar schilders
Koldingweg 15
9723 HL Groningen

tel: 050 - 549 41 71

Extra informatie

Wie zijn wij?
Van der Maar schilders te Groningen is een echt familiebedrijf, in 1947 opgericht in de stad Groningen. Wij zijn gedreven professionals met een sterke focus op service en kwalitatief onderhoud. Vanzelfsprekend ondersteund door de nieuwste materialen en technieken. Noem ons maar gerust een allround onderhoudsbedrijf. Want wat is de waarde van goed schilderwerk zonder gedegen onderhoud? En andersom natuurlijk.
Wat doen we?

Eigenlijk doet
Van der Maar schilders te Groningen alles waar goed onderhoud om vraagt, en wellicht nét iets meer. Een overzicht van onze diensten:
• Glas en schilderwerk
• Restauratie
• Houtrotherstel
• Industrieel spuitwerk

Voor wie?
Onze opdrachtgevers zijn even gevarieerd als onze activiteiten.
Van vastgoedbeleggers tot zorginstellingen, en van particulieren tot beheerders van monumentale panden. Allemaal profiteren ze van de up-to-date vakkennis en een uitstekend geoutilleerd bedrijf. En zonder uitzondering weten ze onze aandacht voor milieuaspecten en het creëren van optimale werkomstandigheden voor onze medewerkers te waarderen.

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw ontroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Regelmatig onderhoud is dan een eerste vereiste. Bovendien worden steeds hogere eisen gesteld aan het woon- en werkklimaat. Ons schilderwerk richt zich daarom op meer dan het verlengen van de levensduur van uw ontroerend goed. Ook dragen we bij aan het vergroten van het comfort en de uitstraling.
Hoogwaardige en milieuvriendelijke producten

Van der Maar schilders is inzetbaar voor zowel het binnen- als het buitenwerk. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Of het nu gaat om schilderen, behangen, decorative wandafwerking of het plakken van glasvlies. Buiten bent u uiteraard verzekerd van schilderwerk met een goede bescherming tegen weersinvloeden. We adviseren u graag over bijvoorbeeld kleurstelling en behandelingen.
Energiesparende beglazing

Ook het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. Vooral dubbel glas en hoogrendementsbeglazing kennen een sterk groeiende populariteit. De beglazing isoleert uitstekend, vergroot het comfort en bespaart flink op de energiekosten. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel glas of hoog-rendementsbeglazing al rendabel zijn.
Duurzame oplossingen

Naast het traditionele isolerende glas leveren en plaatsen wij ook enkele isolerende beglazing om historische vensters duurzaam aan te passen aan hedendaagse eisen en wensen. De producten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Variërend in ondermeer uitstraling, dikte, zonwering, geluidsisolatie en doorbraakbeveiliging.
In het vochtige Nederlandse klimaat heeft houtwerk het zwaar te verduren. Schimmels krijgen alle kans zich snel te ontwikkelen. Vooral deuren, raamkozijnen en steunbalken worden gemakkelijk aangetast door houtrot. De echte problemen ontstaan bij een houtvochtgehalte van 20% of meer. Denk aan lekkage en verzwakking van bouwconstructies.

Herkennen en behandelen
Hoe houtrot te herstellen is? Dat is vooraf moeilijk te zeggen. Het is afhankelijk van de houtsoort en hoever het houtrot is doorgedrongen. Schakel daarom al bij de kleinste twijfel Van der Maar schilders in. Een nauwkeurige inspectie kan u later veel onnodige kosten besparen. En bovendien: het herkennen en behandelen van houtrot vereist een geoefend oog en specialistische vakkennis.

Helder plan van aanpak
We beginnen met het inventariseren van de kwaliteit van de houten elementen van uw woning of gebouw. Onze bevindingen vormen het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak. Variërend van een eenvoudige herstelprocedure tot het volledig vervangen van houten onderdelen. Niet onbelangrijk: door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk verkleind. Ook daarover adviseren wij u graag

Van der Maar schilders beschikt over een eigen afdeling voor restauratiewerkzaamheden. Dat is natuurlijk niet zomaar. Het renoveren en restaureren van woningen, gebouwen of monumentale panden is puur specialistenwerk. Het vraagt om ervaren vakmensen met oog voor detail en een groot probleemoplossend vermogen. We laten dan ook niets aan het toeval over.
Oude ambachtelijke technieken

Dagelijks maken we op de werkvloer nog gebruik van veel oude ambachtelijke technieken. Denk aan vergulden, marmeren en houtimitatie. Prachtige technieken die hun waarde al eeuwenlang ruimschoots hebben bewezen. Of ze uitsluitend worden toegepast bij het restaureren van momentale panden? Nee, integendeel! Steeds vaker zijn deze oude technieken terug te vinden in de nieuwbouw.
Houtrotherstel

Kozijnen, dorpels en stijlen worden gemakkelijk aangetast door houtrot. Het hout verliest hierdoor zijn gewicht en sterkte, met als mogelijk gevolg lekkage en verzwakkingen van bouwconstructies. Aangetaste delen worden door ons vakkundig verwijderd, om ze vervolgens te herstellen met een 2-componenten epoxy reparatiesysteem. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de levensduur van het houtwerk te verlengen, en de onderhoudsintervallen te vergroten.
Industrieel Spuitwerk is een belangrijk specialisme van Van der Maar schilders. Verrassend wellicht. Toch ligt de reden voor de hand. Het biedt ons namelijk de mogelijkheid om
een interieur nét dat beetje extra te geven. Denk aan het egaal, strak en krasvast afwerken van bijvoorbeeld radiatoren, meubilair, gevelbekleding en keukens. Precies wat u van een allround onderhoudsbedrijf mag verwachten.

Van kleine tot grote volumes.
We hebben alles in huis om opdrachtgevers te verzekeren van hoogstaand industrieel spuitwerk. Van het gronden van kozijnen voor woningbouwverenigingen en aannemers, tot het spuiten van meubelen en interieurs voor particulieren en interieurbouwers. Logischerwijs beschikt Van der Maar schilders over een meer dan complete en geavanceerde spuitcabine met droogruimte. De productie kan hier variëren van kleine tot grote volumes.

Optimaal en verantwoord resultaat
Ons beleid is erop gericht om te zorgen voor de best denkbare werkomstandigheden voor onze werknemers. Elk gezondheidsrisico wordt uitgesloten. De spuiterij voldoet dan ook in zijn geheel aan alle Europese voorschriften, ondermeer door het gebruik van een uitgekiende afzuig- en ventilatiesysteem. In combinatie met de juiste producten bieden we hiermee de garantie voor een optimaal en een verantwoord resultaat.