Bruers schilders

in Tilburg

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Tilburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBruers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Bruers schilders
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg

tel: 013-8508842

Extra informatie

Bruers schilders uit Tilburg
Wij zijn een erkend schildersbedrijf uit Tilburg dat sinds 1998 werkzaam is in de schildersbranche. Particiliere woonhuizen, winkel en bedrijfspanden, Verenigingen Van Eigenaren(zoals Woontoren Westpoint) en monumentale panden behoren tot onze klantenkring. Uiteraard is Bruers schilders uit Tilburg een gecertificeerd schildersbedrijf en werken wij met professionele producten en materialen. Onze schilders zijn bekend met de nieuwste schildertechnieken in de branche. Kortom voor zowel de binnen- als buitenboel, verzekeringswerk of duurzaam onderhoud, u kunt rekenen op professioneel schilderwerk, waarbij Bruers schilders te Tilburg als betrouwbare vakschilder kwaliteit en garantie kunnen waarborgen. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte, ook voor de voordelige 6% BTW regeling, winterschilder kortingen en ons aantrekkelijke onderhoudsplan, kunt u contact met Bruers schilders in Tilburg opnemen.
Winterschilderkorting: Van 15 november tot 31 maart kunt u profiteren van onze winterkorting! Op al onze binnen schilder werkzaamheden tot wel 25%* winterkorting!