Nieuwenhuizen schilders

in Tilburg

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Tilburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VNieuwenhuizen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Nieuwenhuizen schilders
Giekerkstraat 40
5043MJ Tilburg

tel: 06- 53 54 16 55

Extra informatie

Nieuwenhuizen schilders uit Tilburg heeft kwaliteit en fexibiliteit hoog in het vaandel staan en kan hierdoor direct in verband worden gebracht met ambachtelijk schilderwerk.
Onze vaste en daarnaast nog steeds groeiende klantenkring, heeft voor een goed imago van Nieuwenhuizen schilders uit Tilburg gezorgd. Een imago waar wij trots op zijn!
Sinds 2003 zijn is Nieuwenhuizen schilders uit Tilburg VCA gecertificeerd (= VeiligheidsChecklist voor Aannemers). Wat staat voor kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap.
Nieuwenhuizen schilders te Tilburg werkt nauw samen met andere VCA-gecertificeerde (onder)aannemers en daarom kunt u ervan uitgaan dat u bij Nieuwenhuizen schilders uit Tilburg bent verzekerd van goed opgeleide vakmensen.

Onze kwaliteit wordt naast het binnen- en buitenschilderwerk ook gegarandeerd voor eventuele houtrotreparaties en beglazing.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Ambachtelijk schilderwerk
  • Houtrotreparaties
  • Beglazing