Schildersbedrijf schilders

in Tilburg

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Tilburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schildersbedrijf schilders
Kasteeldreef 35
5046CR Tilburg

tel: 013-4551484

Extra informatie

Schildersbedrijf schilders Tilburg
Kiezen voor Schildersbedrijf schilders gevestigd in Tilburg betekend kiezen voor Ervaring, Erkend vakmanschap en Zekerheid.
Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilder-, behanger- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.

Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was.
Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG reeds in 1995 de Erkennings-regeling opgericht.

Ervaring
Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. De deelnemende bedrijven worden 3-jaarlijks grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Schildersbedrijf schilders uit Tilburg staat sinds 1965 bekend om zijn vakmanschap, degelijke vaklieden, heldere offertes en duidelijke afspraken.
Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde veiligheidspapieren zoals VCA-I, VCA-II, bedrijfshulpverlener en Ipaf, en worden geregeld bijgeschoold.
Zowel bij particulieren, bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers, beheermaatschappijen als Verenigingen van Eigenaren.
Daarom kan Schildersbedrijf schilders Tilburg met gepaste trots zeggen dat wij door deze vakbekwaamheid:

- AF-Erkend GLASZETTER
- AF-Erkend BEHANGER
- AF-Erkend SCHILDER

Specialiteit
  • Onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Meerjarenplanning
  • Renovatie
  • Reparatie
  • Restauratie
  • Schilderwerk binnen Schilderwerk buiten Winterkorting
  • Doelgroep Bedrijven Particulieren