Van de Wijdeven schilders

in Tilburg

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Tilburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan de Wijdeven schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van de Wijdeven schilders
Heubergerstraat 205
5011 GC Tilburg

tel: 013-4674200

Extra informatie

HET MOOISTE RESULTAAT: DÁT IS WAT TELT
Stijl en sfeer, van plint tot plafond
Waar komt u beter tot rust dan in uw eigen woning? Is er een omgeving waarin u zich nóg meer op uw gemak voelt? En als het gaat om uw werkplek, kiest u ook dan niet het liefst voor een sfeer die bij u past?

Uw woning of bedrijf, dat is úw plek. Een omgeving vol warmte. Vol sfeer en stijl. Een omgeving die vakwerk verdient.
Benadruk het karakter van uw pand

Schilders- en stukadoorsbedrijf Van de Wijdeven uit Tilburg haalt het karakter van uw woning of bedrijf volop naar boven. We benadrukken de specifieke kenmerken van uw pand en zorgen ervoor dat het interieur optimaal tot z’n recht komt. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring. Op basis van gratis advies en bovenal uw wensen. We willen u als klant zo goed mogelijk leren kennen. Om daarna het stuc- en schilderwerk te leveren dat u van ons mag verwachten.
Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de kwaliteit en duurzaamheid van ons stuc- en schilderwerk? Kom dan langs in onze showroom, voor een goede indruk van wat allemaal mogelijk is. Ook als architect of stylist bent u uiteraard van harte welkom. Het mooiste resultaat voor elke woning en bedrijf: dat is wat telt.
Schilderwerk

Zodra u uw woning of bedrijf betreedt, voelt u zich het liefst zo snel mogelijk op uw gemak. Een mooi interieur helpt daar als vanzelfsprekend bij. Net als een fraaie lichtval van buiten, voor dat unieke accent binnen uw pand. Maar wat dacht u van kleur?

Bied sfeer alle ruimte
Geef alle ruimte aan warmte en sfeer en voorzie uw wanden en plafonds van de kleuren waar u zich goed bij voelt. Van de Wijdeven neemt u het schilderwerk graag uit handen. Onze gecertificeerde schilders zijn thuis in binnen- en buitenschilderwerk en vertrouwd met het schilderen van allerlei soorten ondergrond. We zijn specialist in het behandelen na brand- en waterschade en naast schilderen ook ervaren in behangen en buitenschilderwerk.

Kom langs voor gratis advies

Elk huis en bedrijf kent een eigen karakter. Van de Wijdeven beseft dat en doet er dan ook alles aan om het schilder- en stucwerk daar optimaal op aan te sluiten. We voorzien u graag van gratis advies dat past bij uw woon- en werkwensen. Schuift u binnenkort in onze showroom eens aan voor een kop koffie?