D. Maas schilders

in Zaandam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zaandam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VD. Maas schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


D. Maas schilders
Penningweg 22
1507 DA Zaandam

tel: 075-6179945

Extra informatie

Schildersbedrijf D.Maas B.V een kwaliteitsschildersbedrijf gevestigd in Zaandam. Wij zijn een jong en enthousiast schildersbedrijf met prima vakgeschoolde mensen. Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij zijn tevens aangemerkt als erkend leerbedrijf wat inhoudt dat wij gediplomeerd zijn om mensen op te leiden tot schilder.
Schildersbedrijf D.Maas B.V is opgericht op 28 januari 2002 door David Maas. Als vakschilder werken wij alleen maar met de beste producten zoals Wijzonol en Sigma wat staat voor duurzaamheid en kwaliteit.
Wij hebben zeer ruime ervaring op alle vlakken van het schildersvak en wij willen u graag foto's tonen van onze reeds afgeronde en lopende projecten.
Op onze projectenpagina kunt u een aantal van deze foto's zien.