Kwastro schilders

in Zaandam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zaandam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKwastro schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Kwastro schilders
Schepenlaan 71
1503 HK Zaandam

tel: 06 1452 3221

Extra informatie

Kwastro schilders uit Zaandam
Ons bedrijf is gevestigd in Zaandam (Noord-Holland), maar levert schilderwerk door vrijwel heel Nederland. Kleine klussen, grote klussen, binnen- of buitenwerk, particulier of zakelijk, alles is mogelijk. Onze professionele vakschilders werken uitsluitend met verven en materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor wij ook een resultaat zullen leveren van hoogwaardige kwaliteit en daar dan ook garantie op geven.
Werkzaamheden

Behalve het gewone schilderwerk zijn onze schilders ook gespecialiseerd in spuitwerk. Dit gebeurt met een professionele spuitmachine waarmee een prachtig resultaat zal worden geleverd. Zo kunnen bijvoorbeeld muren en plafonds worden gespoten, maar bijvoorbeeld ook meubelstukken of andere zaken. U kunt tijdens het bezoek van de schilder vragen naar de mogelijkheden hiervan. Ook behang- en/of stukadoorswerkzaamheden kunnen door Kwastro schilders uit Zaandam worden verricht.
Hoe gaat het in zijn werk

Eerst zal er telefonisch of als u wilt per e-mail een afspraak gemaakt worden wanneer de schilder bij u langs kan komen om te kijken naar de gewenste werkzaamheden. Hij kan u adviseren wat het beste is en hij zal met u meedenken. De professionele schilder heeft bijvoorbeeld een goed oog voor kleurencombinaties en zal indien gewenst wat ideeën opperen, waarna u uiteraard geheel zelf een keuze kunt maken. Dan zullen alle maten en werkzaamheden opgenomen worden waarna hij een geheel vrijblijvende offerte kan uitbrengen en naar u toe zal sturen. Indien u akkoord gaat met de offerte kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons bedrijf uit Zaandam om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.