Heinis schilders

in Zaandam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zaandam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHeinis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Heinis schilders
L.J. Imminkstraat 27
1507XH Zaandam

tel: 06 22902370

Extra informatie

Welkom bij Schildersbedrijf Siem Heinis & Zn.
Schildersbedrijf Siem Heinis is in april 1978 opgericht door Siem Heinis.
Na 23 jaar in zijn eentje te hebben gewerkt, is in 2001 zijn zoon Edwin Heinis in het bedrijf gekomen. Na 23 jaar kwam er een naamsverandering en werd het Siem Heinis & Zoon v.o.f. (vennootschap onder firma) en in 2008 heeft zijn zoon Edwin Heinis de zaak overgenomen. In 2019 vind er weer een verandering plaats in het schildersbedrijf.
Siem Heinis gaat na 41 jaar definitief stoppen. Na 41 jaar trouwe dienst in zijn eigen bedrijf te hebben gewerkt waarvan 18 jaar samen met zijn zoon Edwin Heinis als v.o.f. (vennootschap onder firma) heeft Siem Heinis zich op 21-3-2019 uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam. Edwin Heinis gaat in zijn eentje verder onder de naam van Schildersbedrijf Siem Heinis & ZN.
Om zijn vader te eren heeft Edwin Heinis de naam behouden.
Schildersbedrijf Siem Heinis & Zoon is een professioneel bedrijf dat zowel het onderhoud als de afwerking aan de binnen- en buitenkant van woningen en bedrijfspanden verzorgt. Siem Heinis & Zoon levert schilderwerk in de ruimste zin van het woord. Van het schilderen van kozijnen en deuren het plaatsen van glas, schilderen van o.a. keukens, tafels tot het aanbrengen van behang. Daarnaast kunt u bij Siem Heinis & Zoon terecht voor werkzaamheden zoals houtrot reparaties.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Glaswerk / glaszetter
  • Hoogbouw
  • Lekkage / brandschadeherstel
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking