Schilders -plein schilders

in Amsterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders -plein schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders -plein schilders
Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam

tel: 020 6673070

Extra informatie

Schilderwerk op maat
Herenhuizen, middenwoningen, vrijstaande villa’s, schoolgebouwen, kantoren, praktijkruimten: Schilders plein.nl geeft ze kleur en uitstraling. Van interieur tot exterieur, van bloembehang tot hoogglanslak, van kleuradvies tot beglazing.
Dat doen we al jaren lang en blijven wij ook nog jaren lang doen. Tal van zakelijke én particuliere opdrachtgevers beschouwen ons als hun hofleverancier. De schilder die ervoor zorgt dat woningen en gebouwen duurzaam onderhouden worden. De schilder die weet wat het geheim is van stijl en sfeer. De schilder die goed advies geeft én u welkom heet in een winkel met alle schildersbenodigdheden.
Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij Schilders -plein schilders in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne schilders werkzaamheden, zoals onder andere:

◾Schilderwerk van muren en plafonds
◾Airless-& Latex spuiten
◾Binnenschilderwerk
◾Buitenschilderwerk
◾Reparatie en Hersteel werk
◾Alle sorten Stucwerk
◾Spachtelputz
◾Spakspuiten
◾Sierpleister
◾Buiten stucwerk ( cement gebonden)
Kortom voor alle Stuc -& Schilderwerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie voortvloeien bent u bij Schilderplein aan het juiste adres.Informeer telefonisch om te kijken wat Schildersplein voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project.

Op onze website leest u meer over onze specialismen.
Wilt u een offerte aanvragen? Bent u benieuwd naar onze beschikbaarheid dit seizoen? Schildert u zelf en hebt advies, verf of andere materialen nodig?