Eimers schilders

in Groningen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VEimers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Eimers schilders
Skagerrak 22/19
9723JR Groningen

tel: 050-4041038

Extra informatie

Eimers schilders. De beste keus voor al uw schilderwerk, binnen en buiten, zakelijk en particulier.
Onze aanpak kenmerkt zich door:
- heldere communicatie: van offerte tot oplevering;
- kwaliteit in elke laag: van basis tot finishing touch;
- betrouwbaarheid: vakmanschap waar u op kunt rekenen.

Dat ziet u in het resultaat!

Specialiteit

Werkzaamheden
Heldere communicatie met onze klanten vinden we belangrijk. Dat begint al bij het eerste contact:
Eimers schilders te Groningen neemt het werk vooraf persoonlijk op, zodat we een realistische offerte en tijdsplanning voor u kunnen maken;

Tijdens de uitvoering koppelen we regelmatig terug over de voortgang. Loopt het project volgens schema? Komen we onverwachte zaken tegen bij het onderhoud? Eimers schilders te Groningen informeert u tijdig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Bij oplevering van het project lopen we het werk samen met u na. Zodat we beiden weten dat u gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Zakelijk
Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verlengt de levensduur van uw vastgoed. En het vermindert de reguliere onderhoudskosten. Eimers schilders in Groningen stelt in overleg met u graag een meerjaren onderhoudsplan op. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Gegarandeerd betrouwbaar en flexibel. Eimers schilders uit Groningen is specialist in:
  • Schilderwerk, binnen & buiten;
  • Sanering van houtrot;
  • Behangen.
Vastgoedfondsen, zorginstellingen, grootwinkelbedrijven, gemeentes en verenigingen van eigenaren maken al gebruik van het vakmanschap van Eimers schilders uit Groningen. We komen graag bij u langs om te bespreken wat we voor ú kunnen betekenen.
Particulier

Uw huis van buiten of binnen weer fris in de verf? Eimers schilders in Groningen komt graag bij u langs voor een kennismaking, advies of prijsopgave. Eimers schilders is gespecialiseerd in:
  • Schilderwerk, buiten & binnen;
  • Renovatie van houtrot;
  • Behangen.
Is uw onderhoudsproject breder dan alleen schilderwerk? Geen probleem. Eimers schilders uit Groningen werkt samen met vaste partners. Dus ook voor glasherstel of vervanging van kozijnen bent u verzekerd van het beste resultaat.