Poelman schilders

in Groningen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPoelman schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Poelman schilders
Antillenstraat 11/13
9714JT Groningen

tel: 050-5710150

Extra informatie

Poelman BV Schilderwerken uit Groningen bestaat uit vakmensen, die voornamelijk werkzaam zijn in onderhoudswerk. In groot of klein werk denken wij graag met U mee. Glasservice: Laat U adviseren over de (juiste) toepassing van glas. De mogelijkheden zijn groot en daarom denkt Poelman BV Schilderwerken Groningen graag met U mee. Voor glaswerk en noodvoorzieningen aan beglazing zijn we voor vaste klanten, dag en nacht bereikbaar. Buiten en binnen: Schilderwerk kan zowel 's zomers als 's winters uitgevoerd worden. Technisch kan buiten in alle jaargetijden gewerkt worden zonder problemen. Verantwoord werkt Poelman BV Schilderwerken Groningen gedurende het gehele jaar t.o.v. mens en milieu. Offerte: Alle werk moet vooraf opgenomen worden zodat uw eisen en ideeën verwerkt kunnen worden in een plan. Een onderhoudsplan, een offerte of gelijk een opdracht is hiervan het resultaat. Advies wordt geboden en eisen verwerkt om zo tot een verantwoord plan te komen. Prijzen kunnen uitsluitend per werk gegeven worden. Voor afgeschermd buitenwerk en binnenschilderwerk, in de winterperiode, kan een aantrekkelijk tarief worden geboden. • Het BTW tarief op beglazingswerk is 19%. • Het BTW tarief op onderhoudsschilderwerk aan woningen is 6%.