Klomp & Zn. schilders

in Utrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKlomp & Zn. schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Klomp & Zn. schilders
Gerard Doustraat 2 B
3583 SE Utrecht

tel: (030) 2511185

Extra informatie

Welkom bij Klomp & Zn. schilders uit Utrecht
Klomp & Zn. schilders in Utrecht is al sinds 1930 actief als familiebedrijf in Utrecht. Klomp & Zn. schilders heeft vier vaste gediplomeerde medewerkers in dienst en is daarnaast een erkend leerbedrijf voor leerling-schilders. Momenteel is één leerling in dienst.
Onze klantenkring bestaat uit particulieren, Verenigingen van Eigenaars, bedrijven en beheerders van onroerend goed. De werkzaamheden variëren van monument tot nieuwbouw, zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Voor Klomp & Zn. schilders uit Utrecht staat een goede kwaliteit van het schilderswerk hoog in het vaandel. Onze medewerkers voeren hun werk met veel zorg en plezier uit. Klomp & Zn. schilders te Utrecht staat dan ook altijd voor u klaar, ongeacht de vorm of grootte van het werk.
Profiteer van het lage BTW-tarief voor schilderwerk

Het lage BTW-tarief van 6% geldt:
  • voor woningen van 2 jaar en ouder --die particulier worden bewoond
  • dus zowel voor huur- als koopwoningen
  • voor binnen- en buitenschilderwerk
'het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen......'

Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is in ieder geval altijd een goede investering.
Als erkend Schildersbedrijf Klomp & Zn uit Utrecht.. samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel advies uit. Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds) schilderwerk reeds uitbesteed aan Klomp & Zn. schildersuit Utrecht.

Klomp & Zn. schilders in Utrecht werkt uitsluitend met vakkundig personeel en kwaliteitsprodukten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd wordt. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.