Stijlaart schilders
in Utrecht
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VStijlaart schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Stijlaart schilders
Coloradodreef 39
3565BS Utrecht

tel: 030-2667708

Extra informatie

Stijlaart schilders is een middelgroot schildersbedrijf gevestigd in Utrecht.
Ons bedrijf in Utrecht is een erkend AF-schildersbedrijf uit Utrecht. De regeling biedt u, als klant, de garantie dat u werkt met deskundige en professionele schilders. Stijlaart schilders uit Utrecht hanteert de wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als aannemers, architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. Graag adviseert Stijlaart schilders uit Utrecht over kleur- en materiaalgebruik, of verzorgen wij voor u een kleur- en/of verftechnisch advies.
Onze schilders kunnen naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk, voor u ook houtrenovaties, herstel van water- en brandschade, traditioneel behangwerk en diverse speciale technieken (hout- en marmerimitaties) verrichten. Uiteraard maakt Stijlaart schilders te Utrecht gebruik van de moderne en uit milieuoogpunt voorgeschreven technieken en materialen.

Gezien de omvang van Stijlaart schilders uit Utrecht zijn wij op een breed terrein inzetbaar. Van het sauswerk van één enkele wand of het schilderwerk van een enkele particuliere woning, tot het renoveren en schilderen van monumentale panden, kantoorpanden, winkelruimtes en horecagelegenheden. Niets is voor ons te klein of te groot.
Bovenstaande werkwijze leidt tot een exclusief en kwalitatief hoogstaand eindresultaat waar zowel Stijlaart schilders in Utrecht als u trots op kunnen zijn.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrotrenovaties
  • Schade herstel
  • Behangwerk
  • Hout- en marmerimitaties
  • Advies Winterschilder