Van Leur Groep schilders

in Utrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Leur Groep schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Leur Groep schilders
Nautilusweg 16
3504 AB Utrecht

tel: 030-2413513

Extra informatie

Van Leur Groep schilders te Utrecht
Ruim vijfenveertig jaar geleden begonnen als gespecialiseerd schildersbedrijf, is de Van Leur Groep gevestigd in Utrecht inmiddels gegroeid tot een bundeling van bedrijven die zich landelijk manifesteren op het gebied van verbouw en onderhoud. Vijf verschillende disciplines zijn op diverse manieren inzetbaar op het gebied van nieuwbouw, renovatie en restauratie in de woning- en utiliteitsbouw. Vijf professionele vakgebieden binnen een organisatie, waardoor elk project efficiënt, professioneel en integraal aangepakt kan worden.
De vijf disciplines
  • Nieuwbouw, Renovatie en Restauratie
  • Schilderwerken en Beglazing
  • lnstallatie- en Loodgieterswerk
  • Vloeren
  • Projectinrichting
'Waardevast' advies
Onderhoud van vastgoed is veelomvattend en beslaat in de praktijk vaak meerdere vakgebieden. Kennis van zaken, optimale
afstemming en goede planningen zijn bepalend voor een goed resultaat.
Van Leur Groep schilders te Utrecht heeft ruime ervaring en specialistische vakkennis in huis. Van Leur Groep schilders in Utrecht denken met u mee en adviseren nuchter over creatieve,
constructieve oplossingen en alle bouwkundige aspecten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is uw vastgoed waardevast te houden.

1+1=3
Alle bouwdisciplines onder een dak. Daardoor is het mogelijk een doordachte integrale aanpak op te stellen voor uw onderhoudsplan. Van het renoveren en schilderen van de voorgevel tot en met de inrichting van het pand.
Door deze brede aanpak bied Van Leur Groep schilders te Utrecht u een totaalpakket aan diensten, zodat u kunt volstaan met een deskundige partij voor uw hele onderhoudsplan. Uit ervaring blijkt dat deze aanpak tot uitstekende resultaten leidt.

Hoogstaande Kwaliteit
Van Leur Groep schilders te Utrecht streeft voortdurend naar optimalisatie van onze dienstverlening. Dit betekent dat we continue werken aan vernieuwing en anticiperen op marktontwikkelingen. Nieuwe eisen, het Bouwbesluit en de steeds veranderende bouwprocessen vragen om specifieke oplossingen.
Onze specialisten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Van Leur Groep schilders uit Utrecht is van mening dat alleen op die manier de hoogstaande kwaliteit van onze activiteiten gewaarborgd blijft.

Maatwerk
Van Leur Groep schilders te Utrecht kan worden ingezet als applicateur, om specifieke onderdelen van een project te realiseren of als hoofdaannemer. In beide gevallen worden onze specialisten al in een vroeg stadium geraadpleegd om mee te denken.Zowel door particuliere opdrachtgevers als beleggers en projectontwikkelaars. Van Leur Groep schilders in Utrecht is sterk in maatwerk als het gaat om complete aanpak van projecten. Voor het optimale eindresultaat is het juist daarom verstandig ons al in het beginstadium van uw onderhoudsplannen te betrekken.

Groot- en kleinschalige projecten
Elk project wordt met eenzelfde enthousiasme en kennis van zaken gerealiseerd. Of het nu gaat om een grondige restauratie, een groot nieuwbouw project, meerjarig onderhoudswerk, of een particuliere verbouwing. Elk project wordt efficiënt en met evenveel inzet aangepakt.

Modern materieel
Door inzet van hoogwaardig kwalitatief materieel, waaronder hoogwerksystemen kan zowel tijdens de inspectie als de uitvoering snel en efficiënt gewerkt worden.

Duurzaam Behoud
Onze dienstverlening is erop gericht u een totaalpakket aan bouwactiviteiten te bieden voor het duurzaam behoud van uw vastgoed. Van het geven van deskundig advies tot en met de daadwerkelijke realisatie van uw plannen. Door jarenlange ervaring weten wij hoeveel er komt kijken bij de uitvoering van zowel klein- als grootschalige onderhoudsplannen.
De kracht van onze organisatie zit in het feit dat we alle bouwdisciplines onder een dak hebben. Daardoor is het mogelijk u een totaaloplossing te bieden.