Wits schilders

in Utrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWits schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Wits schilders
Maarssenbroeksedijk 11/A
3542DL Utrecht

tel: 030-2448227

Extra informatie

Wits schilders concentreert zich voornamelijk op renovatie, grootonderhoud en planmatig onderhoud in bewoonde toestand. RGVO is een benadering die de laatste jaren sterk is ontwikkeld. Het aangaan van langdurige onderhoudscontracten geeft voor de opdrachtgever duidelijkheid voor de lange termijn en biedt Wits Utrecht de mogelijkheid een zo efficiënt mogelijk werkwijze toe te passen. Daarnaast is Wits Utrecht al jaren bekend met het contractonderhoud en service- en mutatieonderhoud. Hieronder valt ook het 24-uurs serviceonderhoud.
Wits schilders professionele vastgoedeigenaren zoals beleggers- en beheersmaatschappijen, VvE’s, en bedrijven. Met bijna 50 eigen medewerkers blijft Wits Utrecht in ontwikkeling. Speerpunten als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden dagelijks toegepast en nog belangrijker ook tijdens het proces verbeterd.

Specialiteit
  • Service 24-uurs service
  • Bouwkundig onderhoud
  • Schilderwerk Mutatie onderhoud 24 uurs service-onderhoud
  • Isolatie Glasservice
  • Direct Glas
  • Betonrenovatie
  • Staalconservering