De Goede Schilders

in Vlaardingen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vlaardingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Goede Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


De Goede Schilders
Arij Koplaan 10-12
3132 AA Vlaardingen

tel: 010-4344255

Extra informatie

De Goede Schilders uit Vlaardingen. Duurzaam onderhoud van vastgoed!
De Goede Schilders uit Vlaardingen is een middengroot schilders- en onderhoudsbedrijf met vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht en ruim 100 medewerkers. Het bedrijf uit Vlaardingen richt zich op het uitvoeren van (onderhouds)schilderwerk en aanvullende bouwkundige activiteiten aan onroerend goed.
De Goede Schilders uit Vlaardingen richt zich op het optimaliseren van onderhoudsprocessen van gevelelementen van gebouwen met als doel onderscheidend te zijn om als partner met de opdrachtgever Prestatie Gericht Samen te werken. Integraal onderhoud in combinatie met Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud resulteert in een hogere kwaliteit van onderhoud, verlengen van de intervalcycli en beheersbaar maken van (minimale) onderhoudskosten op lange termijn.
Het verlengen van de intervalcycli van het onderhoud aan gevelelementen van gebouwen blijkt na uitgebreid deskundig onderzoek het meest duurzaam te zijn bij onderhoudsprocessen aan onroerend goed. Juist daarom is gekozen voor ‘Duurzaam onderhoud van vastgoed!’ als naamstoevoeging, maar ook om aan te geven dat wij meer doen dan alleen uitvoeren van schilderwerk.