Kerssen Vastgoedzorg

in Vlaardingen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vlaardingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKerssen Vastgoedzorg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Kerssen Vastgoedzorg
Schiedamsedijk 25
3134KK Vlaardingen

tel: 010-2486444

Extra informatie

Het schildersbedrijf uit Vlaardingen heeft circa 25 goed opgeleide medewerkers in dienst die vooral worden ingezet in Rotterdam e.o. Het uit te voeren schilderwerk varieert van particuliere opdrachten tot projecten voor woningstichtingen, beheerders en aannemers. In samenwerking met Het Kerssen Betonplan kan het schildersbedrijf uit Vlaardingen de complete buiten- en binnenzijde van woningen en gebouwen opfrissen, renoveren of vernieuwen.
Een sterk staaltje....Kerssen Vastgoedzorg

In 1959 startte Theod. Kerssen een klein schildersbedrijf met winkel in Rotterdam-West. De gedreven ondernemer stond voor netjes werken en klanten prezen zijn vakmanschap. Tijdens het uitvoeren van schilderswerk aan flatwoningen stuitten Theod. Kerssen in de jaren zeventig op een snelgroeiende kwaal: betonrot. Om deze betonproblemen duurzaam te herstellen, trok het bedrijf gespecialiseerde medewerkers aan en was de BV een feit. Naast het probleem van betonrot kwamen steeds meer bouwtechnische gebreken naar voren. Om daarop adequaat te reageren is vervolgens de werkmaatschappij Het Kerssen Betonplan als advies- en applicatiebedrijf ontstaan.
Sinds 1976 biedt Kerssen Vastgoedzorg naast traditioneel schilderswerk ook een professionele aanpak voor het saneren en beschermen van beton. Deze formule had succes en het bedrijf groeide al snel uit de Rotterdamse vestiging. De gemeente Vlaardingen bood Kerssen Vastgoedzorg plek voor nieuwbouw. De heer A.P. Kerssen nam in 1996 het roer van zijn vader over en opende de nieuwe vestiging op industrieterrein Benelux Work Park, gelegen langs de A4 bij de Beneluxtunnel. Het gebouw voldoet aan alle eisen: ruime kantoren en werkruimte, opslag voor gereedschappen en klim- en steigermaterialen en een magazijn gevaarlijke stoffen volgens de laatst geldende richtlijnen. Eén ding is niet veranderd: vakmanschap en kwaliteit staan nog steeds hoog in het vaandel. Klanten van vroeger zijn ook vandaag nog klant.

Een sterk staaltje....vastgoedzorg
Veel woningstichtingen, beheerders en aannemers weten al de weg naar Kerssen Vastgoedzorg. Hét adres voor al uw onderhoud. Van het repareren van houtrot, vervangen van kozijnen tot het schilderen van hout-, staal- en betononderdelen en van het waterdicht bekleden van galerij- en balkonvloeren tot het scheuroverbruggend impregneren van metselwerk. Verder verzorgen wij hek- en dakrenovaties. Elk apart probleem of totaalproject is bij Kerssen Vastgoedzorg in goede handen. Een centraal contactpersoon zorgt voor optimale afstemming met de klant en een efficiënte uitvoering van de diverse werkzaamheden. Kerssen Vastgoedzorg heeft hiervoor alle benodigde disciplines in huis.

Een sterk staaltje....duidelijkheid vooraf
Het vakbekwame personeel van Kerssen Vastgoedzorg heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden aan zowel de buiten- als binnenzijde van woningen en gebouwen. Voor verassingen komen ze dan ook zelden te staan. Op basis van ervaring beschikt Kerssen Vastgoedzorg over een groot probleemoplossend vermogen. Dit inzicht resulteert in duidelijkheid naar de klant. Kerssen Vastgoedzorg maakt vooraf een duidelijke advies en een gespecificeerde offerte die is toegespitst op uw aanvraag en de financiële mogelijkheden. Het advies is tevens de werkomschrijving en materiaalkeuze.

Een sterk staaltje....certificatie
Kerssen Vastgoedzorg is VCA* gecertificeerd. Dit certificaat staat garant voor de veiligheid op de bouwplaats van onze medewerkers, bewoners en opdrachtgever.

Kerssen Vastgoedzorg is FSC gecertificeerd. Dit certificaat staat garant dat al ons te verwerken hout gecontroleerd hout is.

Specialiteit
  • Specialisatie
  • Houtrot repareren
  • Gevelrenovatie
  • Vloeren Injecteren: optrekkend vocht, scheuren Houtsanering Dekvloeren Betonreparatie: cement- en kunststofgebonden
  • Renovatie
  • Reparatie
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten