NET-A schilders

in Vlaardingen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vlaardingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VNET-A schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


NET-A schilders
Parallelweg 108-D
3131 DK Vlaardingen

tel: (06) 41732687

Extra informatie

NET-A schilders is gevestigd in Vlaardingen en staat voor topkwaliteit op het gebied van verftechnisch onderhoud met ruim 20 jaar ervaring! Eveneens voor wand- en plafond afwerking kunt u bij ons terecht.
NET-A schilders uit Vlaardingen werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen en kan u van dienst zijn voor al uw schilderwerken binnen en buiten.
Voor alles over plafond- en wandafwerking. Van stucwerk, t/m sauzen ook voor al uw glaswerkzaamheden, zoals isolatieglazen en reparaties.

Of het nu gaat om een bewoond of een nieuwbouwhuis bij NET-A schilders uit Vlaardingen bent u aan het juiste adres.
Met een klein bedrijf uit Vlaardingen zoals deze kunt u altijd zeker zijn van persoonlijke aandacht. Het voordeel is dat u altijd dezelfde contact persoon heeft!

Omdat ik zelf persoonlijke dienst verleen, kan ik ook grotere opdrachten aannemen. Daarvoor heb ik ervaren vakmensen die ik persoonlijk ken, zodat u verzekerd bent van vakwerk.
NET-A schilders uit Vlaardingen is werkzaam in de regio Zuid-Holland en vindt zijn klanten vooral in de particuliere sector maar ook aannemers en bedrijven weten de weg naar ons te vinden.
Voor een vrijblijvend offerte/advies dat gratis is, kunt u contact opnemen via een directe mail of telefoonnummer.