Frank Evers schilders

in Vlaardingen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vlaardingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VFrank Evers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Frank Evers schilders
Mercuriusstraat 47B
3133 EM Vlaardingen

tel: 010 247 09 71

Extra informatie

Over Frank Evers schilders uit Vlaardingen
Frans Evers heeft dit schildersbedrijf uit Vlaardingen overgenomen van dhr. M.Schilder. Frank begon al op 15 jarige leeftijd bij zijn vader Frans om het vak te leren. Naast de praktijkervaring studeerde Frank jarenlang enkele dagen en/of avonden in de week om zichzelf alle nodige kwaliteiten eigen te maken.
In 1996 hebben vader en zoon samen de BV Frank Evers schilders uit Vlaardingen opgericht. Frans Evers is helaas, na een leven van hard werken, veel te vroeg overleden. Frans overleed in 2000 op 58 jarige leeftijd en dat was het begin van een moeilijke tijd voor Frank. Frank stond plots alleen aan het roer en is verder gegaan als Frank Evers B.V. Frank heeft inmiddels zijn weg gevonden en werkt nu met 15 vaste vaklieden in dienst en werkt daarnaast met flexkrachten en vaste ZZP’ers. Dit betreffen niet alleen schilders, denk bijvoorbeeld ook aan vaste samenwerkingen met bijvoorbeeld de timmerman. Deze werkwijze maakt het mogelijk projecten van a tot z uit te voeren.

Frank Evers schilders uit Vlaardingen is een gevestigde naam in de regio en graag gezien door aannemers, VvE’s, woningbouwcorporaties, bedrijven en particulieren.

VCA certificering
Wij zijn VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongelukken te verminderen. Frank Evers schilders uit Vlaardingen heeft het VCA certificaat dit houdt o.a. in dat onze managementsysteem voldoet aan de eisen en iedere medewerker een basisveiligheid opleiding plus diploma heeft.