Frank Evers schilders

in Vlaardingen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vlaardingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VFrank Evers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Frank Evers schilders
Mercuriusstraat 47B
3133 EM Vlaardingen

tel: 010 247 09 71

Extra informatie

Welkom
Frank Evers is graag gezien door aannemers, woningbouwcorporatie VvE’s, bedrijven en (overheids) instellingen. Dit dankzij de klantgerichte werkwijze, vakbekwame medewerkers en het motto: “Afspraak is afspraak”. Wij doen wat wij beloven!
RepairCare (Houtrot sanering)

Wij werken met Repaircare. Een kosteneffectieve oplossing voor houtrot en houtverwerkingsproblemen door reparatie en deelvervangingen.
Werkwijze

U als (potentiële) klant heeft recht op een kwalitatief goede samenwerking bij schilderwerkzaamheden. Kwaliteit tijdens het offerte traject, de werkvoorbereiding, tijdens de uitvoering en ook bij de nazorg. Wij streven naar een nulfouten oplevering en dat betekend de nodige aandacht tijdens het gehele project.
Offerte

Uw aanvraag wordt bij ons binnen drie werkdaggen opgevolgd, u ontvangt de offerte en, heeft u niet gereageerd, dan nemen wij binnen twee weken contact met u op om de offerte toe te lichten. Eventuele aanpassingen worden direct in de offerte verwerkt.
Werkvoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat nemen wij serieus. Zodra offerte akkoord is neemt uw eigen projectmanager / werkvoorbereider contact met u op om de werkzaamheden af te stemmen.
Uitvoering

Bij de uitvoering streven wij naar een nul fouten oplevering. Hiervoor werken wij intern met een kwaliteitssysteem zodat u kunt profiteren van kwaliteit en een soepel lopend project. Tijdens de uitvoering wordt u, indien gewenst, actief betrokken bij de dagelijkse planning.

Evaluatie
Na afloop van de werkzaamheden zijn wij benieuwd naar uw bevindingen over het verloop van de werkzaamheden. Uw ervaring wordt intern gebruikt voor het verbeteren van onze processen.