Beau Monde schilders
in Eindhoven
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Beau Monde schilders
Rensumaborg 2
5655CK Eindhoven

tel: 040-2574276

Extra informatie

BeauMonde Schilderwerken te Eindhoven verricht al ruim 10 jaar als zelfstandig bedrijf onderhoudswerk en binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen (van huizen-in-de-rij tot stijlwoningen), bedrijven en nieuwbouwprojecten. All-round schilders die hun werk grondig aanpakken, zich flexibel opstellen, betrouwbaar zijn en niet anders willen dan kwaliteitswerk leveren. Onze mensen zijn vast in dienst bij BeauMonde Schilderwerken te Eindhoven. Voor de uitvoering van bijzondere technieken (o.a. marmeren en andere decoratietechnieken, timmerwerk, stucwerk) huren wij specialisten in; met de meesten werkt BeauMonde Schilderwerken te Eindhoven al lang samen. John Broeren heeft inmiddels bijna twintig jaar praktijkervaring op zeer uiteenlopende projecten. Als directeur van BeauMonde Schilderwerken uit Eindhoven staat hij ook zelf regelmatig met kwast en roller in de hand. "Om de planning van werk goed in te kunnen schatten moet je regelmatig zelf meewerken. Wie de praktijk van alledag uit het oog verliest, raakt te ver af van klanten en medewerkers. Voor mij is het belangrijk persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Zij moeten ons gemakkelijk kunnen aanspreken over wensen die gaandeweg de uitvoering aangepast worden. Vaak werk je in huis bij de mensen en willen ze een kleurschema bijstellen, een decoratie toevoegen of het werkschema aanpassen. BeauMonde Schilderwerken in Eindhoven wilt daar flexibel mee omgaan."

Specialiteit
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Doe-het-zelf
  • Advies
  • Glas


Onderhoudscontract

Voor buitenschilderwerk kan BeauMonde Schilderwerken te Eindhoven een onderhoudscontract aanbieden. In overleg met u als klant stellen we een meerjaren onderhoudsplan op. Vakkundig en helder.
BeauMonde Schilderwerken in Eindhoven zorgt dat de overeengekomen werkzaamheden tijdig en vakkundig worden uitgevoerd. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan want u betaalt een vaste bijdrage per maand.
Hoogte van dat maandbedrag is afhankelijk van de grootte van het pand en de onderhoudssituatie bij aanvang van het contract. In principe moet het schilderwerk bij het afsluiten van het contract tip-top in orde zijn. Dan bied BeauMonde Schilderwerken uit Eindhoven u een onderhoudstermijn aan van 10-15 jaar.
U kunt al een onderhoudscontract afsluiten vanaf ƒ 50,00 per maand. Dan bent u verzekerd van kwaliteitswerk.

Het is ons vak.