Beau Monde schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Beau Monde schilders
Rensumaborg 2
5655CK Eindhoven

tel: 040-2574276

Extra informatie

Wie zijn wij?
BeauMonde Schilderwerken verricht al ruim 10 jaar als zelfstandig bedrijf onderhoudswerk en binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen (van huizen-in-de-rij tot stijlwoningen), bedrijven en nieuwbouwprojecten. All-round schilders die hun werk grondig aanpakken, zich flexibel opstellen, betrouwbaar zijn en niet anders willen dan kwaliteitswerk leveren. Onze mensen zijn vast in dienst bij ons. Voor de uitvoering van bijzondere technieken (o.a. marmeren en andere decoratietechnieken, timmerwerk, stucwerk) huren wij specialisten in; met de meesten werken we al lang samen.
John Broeren heeft inmiddels bijna twintig jaar praktijkervaring op zeer uiteenlopende projecten. Als directeur van BeauMonde Schilderwerken staat hij ook zelf regelmatig met kwast en roller in de hand. "Om de planning van werk goed in te kunnen schatten moet je regelmatig zelf meewerken. Wie de praktijk van alledag uit het oog verliest, raakt te ver af van klanten en medewerkers. Voor mij is het belangrijk persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Zij moeten ons gemakkelijk kunnen aanspreken over wensen die gaandeweg de uitvoering aangepast worden. Vaak werk je in huis bij de mensen en willen ze een kleurschema bijstellen, een decoratie toevoegen of het werkschema aanpassen. Wij willen daar flexibel mee omgaan."