vd Kruijs schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvd Kruijs schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


vd Kruijs schilders
Verdunplein 10
5627 SZ Eindhoven

tel: 040-2457700

Extra informatie

vd Kruijs schilders Eindhoven
vd Kruijs schilders Eindhoven heeft het laatste decennium veel veranderingen ondergaan welke de kwaliteit en veiligheid ten goede zijn gekomen. “Afspraak = Afspraak” zijn bij vd Kruijs schilders te Eindhoven geen loze woorden, doch is bij vd Kruijs schilders in Eindhoven een manier van werken, zowel extern als intern. De grondlegger van vd Kruijs schilders te Eindhoven kwam omstreeks 1854 vanuit Beverwijk naar Eindhoven alwaar hij zich in het noordelijk stadsdeel Woensel vestigde, tot op heden nog steeds onze uitvalsbasis. Na de moeizame oorlogsjaren heeft de derde generatie, de broers Jan en Luus van der Kruijs, aan het zware fundament van ons huidig succesvolle bedrijf gebouwd. Deze dagen wordt de familietraditie voortgezet door de vierde generatie, Mathieu van der Kruijs, zodat ook in de toekomst het moderne vakmanschap nauw verbonden blijft aan de ouderwets persoonlijke service. Iets wat het bedrijf hoog in het vaandel draagt. Een principe dat het succes van onze onderneming bepaalt. De sterke en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en het eigentijdse, uitgekiende vakmanschap resulteert steeds weer in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is, en waarbij wij de hoogste eisen van onze opdrachtgevers als ons uitgangspunt nemen. Onze efficiënte maar vooral soepele bedrijfsorganisatie staat garant voor opleverdata zonder verschuivingen. Een team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat voor u klaar! Glasfolie voor bedrijven en instellingen.
Door de toenemende vraag naar glasfolies is Schildersbedrijf M. van der Kruijs uit Eindhoven uitgebreid met een speciale glasfolieafdeling.
De glasfolieafdeling is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten glasfolies. Als official 3M Sales & assembling Centre werken wij alleen met de beste glasfolies en daarmee beantwoorden wij aan de vraag in geheel Zuid-en Midden-Nederland. De glasfolie wordt uitgevoerd in praktisch alle voorkomende nieuwbouw-, renovatie,- en onderhoudswerken in de utiliteitssector. Glas heeft een hoge esthetische waarde, maar brengt tegelijkertijd ook een aantal nadelen met zich mee. Zo kan de temperatuur door de warmte van de zon een flink stuk oplopen, maar het kan juist ook kouder zijn in een ruimte met veel glas. En wat te denken van die hinderlijke weerspiegeling op beeldschermen? Voor al deze hinderlijke effecten heeft 3M een oplossing, 3M Scotchtint™. Deze lijn heeft een scala aan zonwarmtewerende folies. Ze zorgen voor een aangenaam werkklimaat, lagere energiekosten voor koeling.

Specialiteit
  • Schildersbedrijf
  • Zonwerende glasfolie
  • UV-werende folie
  • Veiligheidsfolie