Leo Baeten & Zn schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLeo Baeten & Zn schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Leo Baeten & Zn schilders
Lucas Gasselstraat 13
5611 ST Eindhoven

tel: 040-2438655

Extra informatie

Over ons
Ontmoet ons team Meesterschilders
Al bijna 90 jaar uw betrouwbare partner voor schilderwerk
Wie kent er een schildersbedrijf wat al al bijna 90 jaar tevreden klanten kent? Maak kennis met Schildersbedrijf Leo Baeten. Wij zijn niet zomaar een schildersbedrijf: wij mogen ons met recht Meesterschilders noemen. Al in 1930 werd ons vakmanschap bekroond met de Gouden Medaille in Brussel. Tegenwoordig vinden wij deze waardering in goedopgeleide schilders en terugkerende klanten.

Sinds de oprichting heeft ons schildersbedrijf haar thuisbasis in Tongelre in Eindhoven. Echter, wij zijn werkzaam in geheel Zuid-Nederland, met name in Brabant en Noord-Limburg.
Maar wat is nu het geheim van een schildersbedrijf wat al diverse crises heeft overleefd? Wij stellen kwaliteit voorop. En daarnaast vormen klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en enthousiasme de kracht van Leo Baeten.

Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Doe het vandaag nog.