Colours schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VColours schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Colours schilders
Diamantring 46
5629GR Eindhoven

tel: 040-2411591

Extra informatie

Colours schilders is een gespecialiseerd bedrijf in buiten- en binnenschilderwerk en wandafwerking. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en uw persoonlijke wensen betreft het schilder, behang en glaswerkzaamheden. Onderhoud aan uw pand is belangrijk voor de kwaliteit ervan en het is ook gewoon altijd weer mooi.

Het uitkiezen van mooie kleuren in uw interieur is vaak een heikel punt, want ieder interieur vraagt om een eigen kleurstelling ook omdat dit vaak een heel persoonlijke kwestie is.
Colours schilders kan u uitstekend helpen om de door u gewaardeerde kleurcombinatie te vinden met behulp van kleurenwaaiers/kleurmonsters en gedegen advies.
Wij proberen bij alle projecten en klussen alle mogelijke overlast tot een minimum te beperken. Dit door middel van planmatig te werk te gaan, gebruik te maken van slimme afdeksystemen, en waar mogelijk en noodzakelijk gebruik te maken van een stofafzuigsystemen.

Naast onze schilderwerkzaamheden zijn wij begonnen met glasbewassing van woonhuizen en bedrijfspanden. Deze service is geheel gericht op u als onze klant. Wij informeren u graag persoonlijk over deze nieuwe service. We komen bijvoorbeeld eens in de zes a acht weken uw ramen wassen tegen een geringe kostprijs.
Graag attenderen wij u op onze milieuvriendelijke werkwijze. Oog voor het milieu is immers oog voor de toekomst. Waar mogelijk maken wij gebruik van moderne materialen die het milieu minder belasten.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Ornamenten
  • Timmerwerk
  • Wandafwerking