Caspar de Haan schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VCaspar de Haan schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Caspar de Haan schilders
Hastelweg 218
5600 AA Eindhoven

tel: 040 2501999

Extra informatie

vastgoedonderhoud voor de volgende generatie
In onze branche zijn we misschien wel het oudste familiebedrijf en staat de negende generatie aan het roer. Met een lange historie, al sinds 1749. Uitgegroeid van een traditioneel schildersbedrijf tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf is Caspar de Haan meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt. Een markt die vraagt naar kwaliteit en meer. Het verfraaien van vastgoed zit ons in de genen. Dat gaat overigens verder dan alleen schilderen. In onze aanpak nemen wij het totale onderhoud van vastgoed voor onze rekening. Van buitenschil tot interieur. Van detail tot hoofdzaak.
Korte lijnen, strakke planning

Onze medewerkers zijn onderverdeeld in onderhoudsschilders, timmerlieden, houtrotsaneerders en glaszetters. Zij zijn gespecialiseerd in het vervangen, renoveren en onderhouden van gevelelementen. Ook hebben we de expertise in huis om dakgoten, voeg- en reinigingswerk, gevel-, vloer- en dakisolatie mee te nemen in het pakket. Met al die disciplines onder één dak, is er altijd één aanspreekpunt. Efficiënter kan het niet. Dus met korte lijnen en een strakke planning. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garanties bieden die wij toezeggen en die ook van ons verwacht worden. Omdat wij werken voor de volgende generatie. Dat vraagt om aandacht, precisie en vakmanschap.