Coolen schildersbedrijven

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VCoolen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Coolen schildersbedrijven
Hurksestraat 12
5652AJ Eindhoven

tel: 040-2520666

Extra informatie

Schildersbedrijf Coolen kiest sinds 1938 voor duurzame oplossingen in schilderwerken, beglazing, behang- en wandafwerlking, decoreren, beton- en vloerenrenovatie en gevelreiniging. Goed schilderwerk is en blijft het precisiewerk van een vakman. Wij hebben tientallen ervaren
professionals.
Coolen is exclusief gebruiker van de TEDAC coating welke toepasbaar is op aluminium en kunststof
ondergronden. De coating brengt bij verweerde materialen de kleur weer terug in de originele
staat. De coating biedt ten minste tien jaar kleurzekerheid.

Coolen Schilders is trots én zuinig op de ervaren vakmensen. Mensen die we zonder aarzeling op uw opdracht afsturen. We wéten dat ze er iets goeds van maken. Betrokken vaklui die in een prima werksfeer het maximale uit zichzelf halen en die per definitie bekend zijn met de meest recente technieken.
Want hoe mooi de kleur van verf of de structuur van een behang ook is, het zijn mensenhanden die zorgen voor het eindresultaat. Dat realiseren onze mensen zich. Daarom leveren we dagelijks projecten op waarop we écht trots kunnen zijn.

Erkend leerbedrijf Coolen Schilders kent nauwelijks verloop op personeelsgebied. Maar voor talent met passie is altijd plaats. Heb je als leerling-schilder interesse in een mooie baan? Reageer dan gerust. Als erkend leerbedrijf bieden we je een goede opleiding in de praktijk in een prettige omgeving.

Specialiteit
  • Behang
  • Gevelreiniging
  • Houtrot repareren
  • Wandafwerking