L. Raaijmakers schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VL. Raaijmakers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


L. Raaijmakers schilders
Kanaaldijk Noord 9
5613 DH Eindhoven

tel: 06 21224999

Extra informatie

L. Raaijmakers schilders in Eindhoven is een in 1931 opgericht familiebedrijf welk van generatie op generatie overgegaan is.
In de loop der jaren is het bedrijf uit Eindhoven gegroeid naar een bedrijf met de allermodernste middelen en met vakbekwaam personeel, hierdoor kunnen we meer individuele aandacht aan onze klanten kunnen besteden, zodat we garant kunnen staan voor vakwerk.
L. Raaijmakers schilders in Eindhoven werkt uiteenlopend voor aannemers, Gemeente-instellingen, woningbouw-verenigingen, bedrijven en particulieren.

Ons schilderwerk
Bij een schilder moet u zich afvragen of hij een vakman is, of hij een goed advies geeft en of hij werkt met professionele verfsystemen.

Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Daarnaast geeft een nieuwe modieuze kleur uw woonhuis of bedrijf een nieuwe uitstraling. Een goed uiterlijk qua schilderwerk van uw bedrijf is tevens een visitekaartje. Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking daarom werkt L. Raaijmakers schilders te Eindhoven voornamelijk met de topmerken zoals Sigma Coatings, Brink/Molyn - Trimetal en Sikkens. Onze werkzaamheden op het gebied van schilderwerk liggen voornamelijk bij binnen- en buitenschilderwerk van woningen, bungalows, kantoren en bedrijfspanden. Verder verzorgt L. Raaijmakers schilders uit Eindhoven het restauratie- of renovatiewerk van monumentale woningen en kerken. L. Raaijmakers schilders in Eindhoven denkt graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen. NB. woningen van 15 jaar en ouder hebben het voordeel van laag BTW tarief. (6% i.p.v. 19%).

Specialiteit

Samen met onze enthousiaste medewerkers verzorgen wij o.a:
  • Vrijblijvend aanbieden van offertes
  • Diverse soorten wandafwerking
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Diverse soorten beglazing
  • Houtrot-reparaties, en klein timmerwerk
Wilt u beglazing zelf plaatsen, ook dat kan, Schilderbedrijf L. Raaijmakers in Eindhoven komt vrijblijvend inmeten.