Liebregts B.V. schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLiebregts B.V. schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Liebregts B.V. schilders
Dillenburgstraat 26
5605 JB Eindhoven

tel: 040-2595454

Extra informatie

Liebregts B.V. schilders te Eindhoven
Omdat we ons al vanaf 1935 met schilderen bezig houden zijn we dat natuurlijk niet verleerd.Onze mensen kennen hun vak. En verder bent u voor alle aan schilderen verwante werkzaamheden bij Liebregts B.V. schilders in Eindhoven aan het juiste adres.
Zowel binnen als buitenschilderwerk, decoratie, behangwerk, beglazing, vloercoating, imitatietechnieken en diverse coatings voor diverse ondergronden.

Liebregts B.V. schilders uit Eindhoven schildert voor bijna iedereen, Uw kasteel, kantoorgebouw, woningbouwvereniging, vereniging van eigenaren tot aan uw eigen woning. Daarom bent u nooit te groot of te klein om een klant van Liebregts B.V. schilders te Eindhoven te zijn.