Cees Bakker schilders

in Urk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VCees Bakker schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Cees Bakker schilders
Pampus 19
8321WZ Urk

tel: 0527-688231

Extra informatie

Cees Bakker schilders gevestigd in Urk
Cees Bakker schilders uit Urk verzorgt nu al een aantal jaren schilderwerk op maat. Op de site bieden wij vele blikken aan wat wij nu eigenlijk allemaal doen. De belangrijkste diensten bij
Cees Bakker schilders uit Urk zijn: schilderen, glaszetten, behangen en het zetten van sierlijsten. Op verzoek willen wij ook nog wel andere klussen er bij nemen, maar voornamelijk gaat het om deze diensten. Bent u benieuwd naar de prijzen vul dan vrijblijvend een offerte in.
Bedrijfsprofiel:

Het Cees Bakker schilders uit Urk is opgericht in 1999. In de loop van de jaren is de werkdruk gestegen en werden wij gedwongen om meerdere werknemers in dienst te stellen. De kwaliteit van de schilders zijn goed, ze hebben allemaal een geschikte opleiding op maat gevolgd. Verder kunt u bij "diensten" kijken welke diensten wij u kunnen aanbieden. Wij nemen niet alleen klussen in Urk aan, maar richten ons ook op klussen buiten Urk. Wij hopen dat wij u van dienst kunnen zijn.