Flevo schilders

in Urk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VFlevo schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Flevo schilders
Keteldiep 25 C
8321MH Urk

tel: 0527-617610

Extra informatie

Welkom bij Flevo schilders in Emmeloord
Een gegarandeerd kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs, dat is wat Flevo schilders in Emmeloord u kan bieden als u uw project gaat realiseren.
Flevo schilders is een jong en dynamisch bedrijf. Een goed contact met onze opdrachtgevers is essentieel. Elk project wordt gestart met een onderzoek van de te behandelen ondergrond en natuurlijk luisteren we goed naar de verwachtingen van de opdrachtgever.
Onze deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn mede door hun ervaring goed op elkaar ingespeeld. Zij volgen zeer regelmatig diverse cursussen zodat zij kunnen werken volgens de laatst geldende normen en ook de nieuwste technieken beheersen. Hierdoor kan een hogere bedrijfszekerheid en flexibiliteit worden geboden.
Door vakkundig inzicht, het gebruik van professionele materialen en het onderhouden van een verzorgde werkplek wordt het gewenste eindresultaat bereikt. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om ons werk op hoog niveau te houden.
Naast het compleet verzorgen van het buitenschilderwerk, kan Flevo schilders in Emmeloord voor al uw binnenschilderwerk en wandafwerking uiteraard ook van dienst zijn.
Met andere woorden is het team van Flevo schilders te Emmeloord hét juiste besluit voor een probleemloze uitvoering van uw project!