J.C. Klaaysen schilders

in Urk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJ.C. Klaaysen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


J.C. Klaaysen schilders
Keteldiep 11
8321 MH Urk

tel: 0527-684457

Extra informatie

Schildersbedrijf J.C. Klaaysen en Klaaysen Totaalonderhoud zijn onderdeel van een echt familiebedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is ruim 40 jaar geleden opgericht door dhr. D.J. Klaaysen en in 1992 heeft J.C Klaaysen het stokje overgenomen van zijn vader.
Wij zijn als bedrijf actief in heel Nederland, maar opereren vanuit onze onderneming gelegen aan het Keteldiep 11 te Urk. Ons bedrijf telt ca. 25 medewerkers die elk op hun gebied gespecialiseerd zijn in de uit te voeren werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan grotendeels uit het uitvoeren van schilderwerkzaamheden, houtsanering en beglazingswerkzaamheden. Tevens zijn wij dealer van Ventistone. Wij voorzien onze opdrachtgevers van een totaalpakket.
Hierin nemen wij ook de bouwkundige werkzaamheden voor onze rekening die wij dan in combinatie met een van onze bouwpartners uitvoeren. Een greep van de bouwkundige werkzaamheden die wij de laatste jaren hebben mogen uitvoeren; vervangen gevelkozijnen, dakramen, leveren nieuwe ramen en deuren, dakranden isoleren, voegwerk herstellen, rabbatwerk vervangen, ventistone profielen leveren en aanbrengen etc.

Tevens verzorgen wij bij vele projecten ook het schoonmaakwerk. Hierbij kunt u denken aan regulier schoonmaakwerk zoals glasbewassing, reinigen van daken als aan specialisatie zoals gevels hydrofoberen en anti-graffiti behandelingen. Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om alle wensen van de opdrachtgever te vervullen.
Onze opdrachtgevers bestaan uit overheidsinstanties, woningcorporaties, gemeentelijke instellingen, Vve's, aannemersbedrijven, particulieren.

Kijkt u gerust verder op onze site om een beeld te krijgen van onze gerealiseerde projecten en projecten die momenteel in uitvoering zijn.
Mocht u geinterresseerd zijn in ons bedrijf of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij zijn u graag van dienst.

Wij beschikken tevens over een servicecentrum bij ons bedrijf met betrekking tot de verkoop van jachtlakken / bootverven. Dit mede door onze unieke ligging aan de Urkervaart. Voor het bezoeken van deze shop verwijzen wij u door naar onze site www.klaaysen.com/chart
Ons motto : Vaar uw eigen koers