Wakker schilders

in Urk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWakker schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Wakker schilders
Zwolsche Diep 7j
8321 MJ Urk

tel: 0527-239858

Extra informatie

Wij zijn een betrouwbaar schildersbedrijf op het gebied van nieuwbouw, renovatie en groot onderhoud.
Wakker schilders is een familiebedrijf. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in heel Nederland. Wij opereren vanuit ons onderneming gelegen aan de Zwolsche diep 7J te Urk
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. : aannemers,particulieren, v .v .e en woningcoöperatie
Wakker schilders is een vertrouwd adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alle schilderwerkzaamheden in en rond het huis, behang, csan, glasvezel plakken en exclusieve wandafwerking, renovatie, nieuwbouw, verfspuit technieken voor alle verf, betonlook, marmertechniek en houtrotreparaties. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden aan scholen, verschillende soorten gebouwen en kantoren en woningen tevens verzorgen wij ook meerjaren onderhouds adviezen.

Wij zijn lid van de organisatie “Urk U Bouwt” d.w.z. verschillende bedrijven die de handen in één hebben geslagen zodat u voor totale onderhoud of verbouw van u woning of pand bij ons terecht kan kijk daarvoor op www.urkbouwt.nl
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.