K J Coenen huisschilders

in Urk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VK J Coenen huisschilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


K J Coenen huisschilders
Handelskade 1
8321KB Urk

tel: 0527-681441

Extra informatie

Meer dan een nieuwe verflaag
Een goed contact met onze opdrachtgevers is essentieel. Onderhoud is tegenwoordig veel meer dan regelmatig een nieuwe verflaag aanbrengen. Onderhoud is meedenken met de opdrachtgever over zijn doelstellingen. Hem helpen om zijn bezit in de gewenste conditie te houden en daar de beste methode voor zoeken. Daarom is onderhoud ook maatwerk. Elk project wordt gestart met een onderzoek van de te behandelen ondergrond en we luisteren goed naar de verwachtingen van de opdrachtgever. Voor ons bedrijf geldt nog altijd het motto dat onze vader en opa Karel J. Coenen in 1945 al toepaste toen hij op Urk met het bedrijf begon: eerst denken, dan doen.
Oprichter en naamgever van Schildersbedrijf K.J. Coenen, wijlen Karel Johannes Coenen

Resultaatgericht
Het doel van onderhoud is tegenwoordig niet alleen om het bezit in goede staat te houden, maar ook om in te spelen op de marktvraag. Daarbij werkt een groeiend aantal opdrachtgevers met resultaatgerichte afspraken. Schildersbedrijf Coenen heeft ook ingehaakt op deze ontwikkeling. Dat stelt ons als geen ander in staat om te anticiperen op de wensen van de opdrachtgever en in samenwerking met hem tot een optimaal resultaat te komen. Wij vertrouwen erop dat we hierin voortdurend beter zullen slagen.
De eerder genoemde kracht van Schildersbedrijf K.J. Coenen & Zn steunt op drie belangrijke pijlers. Bijvoorbeeld betrokkenheid. Deze is bij onze dertig werknemers opgekend groot, er is ook bijna geen verloop in personeel. Een andere pijler is flexibiliteit, die het beste kan worden geïllustreerd door het feit dat we een kotter waar dan ook in Nederland in één dag schilderen.

Betrokkenheid, flexibiliteit en vakmanschap
De derde pijler is vakmanschap. Onze schilders worden door ons zelf opgeleid. De jonge knapen komen van de schilderschool, werken vier dagen met een ervaren collega en gaan daarnaast één dag naar school om hun vakdiploma te halen. De vakmanschap van onze medewerkers blijkt ook uit het specialistische renovatiewerk, bijvoorbeeld van oude kerken.

Tevredenheid
Een geslaagd project hangt af van de tevredenheid van onze opdrachtgever en de inzet en vakkundigheid van al onze medewerkers. Bij Coenen liggen daarom de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de (platte) organisatie.

Enkele van onze diensten
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouwschilderwerk
  • Schilderwerk schepen
  • Behangen
  • Glaszetten