Vriedok schilderwerken

in Urk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVriedok schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Vriedok schilderwerken
Duinriet 21
8322 CC Urk

tel: 06-15632256

Extra informatie

Vriedok schilderwerken in Urk is de huisschilder bij u in de buurt. Kwaliteit en zorg staat bij Vriedok voorop. Vriedok is een erkende vakschilder aangesloten bij de winterschilder (winterschilder.nl). Vriedok is de huisschilder bij u in de buurt. U kunt bij ons terecht voor schilder-werkzaamheden en sanitair kitwerk.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Bezoek dan met regelmaat onze website. Vriedok schilderwerken in Urk houd u op de hoogte van ons bedrijf.
De R zit weer in de maand.... Tijd voor de winterschilder.
Verf tayDe R in de maand betekent een warme en knusse tijd samen voor
de kachel. Vriedok staat voor u klaar om binnen- en buitenshuis te
gaan schilderen. En daar knapt uw huis van op !
U wilt uw huis op orde hebben, en daar hoort het schilderonderhoud
bij. Vriedok is specialist op het gebied van schilderwerkzaamheden en onderhoud in deze tijd van het jaar. Ook nu staan wij weer paraat om voor u aan de slag te gaan.

Kies eens voor een verrassende kleurstelling of misschien een gewaagde kleur. Natuurlijk adviseren wij u voor de juiste kleurstelling bij u thuis.
Vriedok schilderwerken in Urk kent in deze periode van het jaar speciale winterkortingen. Neem vrijblijvend contact op voor de zeer interessante prijzen.